Мини-отель Фрегат, ресторан

НА ХОЛОДНУ ЗАКУСКУ

Автор Marina от Июнь 21st, 2017. Опубликовано в Новости

НА ХОЛОДНУ ЗАКУСКУ:

— «ОСЕЛЕДЕЦЬ КОЗАКА» філе слабосоленого оселедця з маслинами та маринованою цибулею. Подається з житніми грінками

— ДОМАШНІ РІЗНОСОЛИ «БАБУСИН ЛЬОХ» капуста квашена та мариновані огірки, мариновані томати і гостра морква «по-корейськи», власного виробництва

— «ГРИБНА ПОЛЯНА» мариновані білі гриби, печериці та польський гриб із заправкою рослинним маслом та зеленню

— ЗАКУСКА «КОЗАЦЬКА» справжне українське сало з часником та свіжою зеленню. Подається з домашнім хріном

— М’ЯСНА ТАРЕЛЬ копчена курка, шинка та сиропчена ковбаса з свіжою зеленню

— М’ЯСНА ТАРЕЛЬ «ПО-БУКОВИНСЬКИ» смачнюща домашня ковбаса з запеченою бужениною, шинкою та рулет з курки та часником. Подається зі свіжою зеленню та цибулею

— СИРНА ТАРЕЛЬ сирна нарізка з домашньою бринзою. Подається з маслинами та свіжою зеленню

— СИРНА ТАРЕЛЬ СОЛОНИХ СИРІВ

— ТАРТАР З ТЕЛЯТИНИ подається з сирим яйцем і житніми тостами

— КАРПАЧЧО З ЛОСОСЯ